Odder Dyreklinik

Årlig sundhedskontrol

Dit dyr kan ikke fortælle, hvis den har ondt. Derfor anbefaler vi en jævnlig sundhedskontrol med tjek af hjerte/lunger, mave/tarme, pels/hud, øre, øjne, tænder, poter/negle, muskler og led.

Vaccine

I de første 3 år af dit kæledyrs levetid er det vigtigt at få den rette grundvaccine, og herefter er det individuelt, hvor ofte dit kæledyr bør vaccineres. Tal med os om hvordan vi kan skræddersy et individuelt program for netop dit kæledyr.

Gratis negleklip for klubmedlem

Som medlem af vores kundeklub (V.I.Pet) får du div. fordele og rabatter. F.eks. gratis negleklip og gratis tandkontrol. Læs mere om vores kundeklub her på hjemmesiden

Sundhedskontrol og vaccine

Sundhedskontrol

Dyrene undersøges grundigt for om der er tegn på sygdomme, som der skal tages hånd om.

Er der specielle ønsker til undersøgelse, der skal tilgodeses, er ejer meget velkommen til at nævne det på forhånd ved booking. Der findes også et spørge/huskeskema, der kan printes og udfyldes på forhånd, så dette kan medbringes til undersøgelsen.

Vaccine

Betegnelsen vaccination dækker bredt. Da der findes mange typer vacciner for dyrene, er det er vigtigt at tilpasse vaccinen til det enkelte dyrs behov. Eksempelvis dækker basisvaccination af hvalpe fra 8 ugers alderen 3 vaccinationer med ca 1 mdr. imellem. Killinger vaccineres typisk 2 gange med 1 måneds interval. Nogle vacciner dækker 3 år, andre vacciner dækker 1 år

Vaccinerne hundesyge, parvovirus og leverbetændelse holder eksempelvis i 3 år .

Titer test

Ved en blodprøve kan hhv. hunde og katte undersøges, om de har antistoffer mod hhv. Hundesyge, parvovirus og leverbetændelse, samt kattesyge. Spørg på klinikken hvis du ønsker dit kæledyr testet.