Odder Dyreklinik

Læs mere om Odder Dyreklinik - 4 faste dyrlæger

Om Odder Dyreklinik

Om Odder Dyreklinik: Med over fire årtiers erfaring, moderne faciliteter og et dedikeret team af eksperter, står Odder Dyreklinik klar til at sikre dit kæledyrs velvære. Vores holistiske tilgang kombinerer det bedste inden for veterinærmedicin med en dyb forståelse for de særlige behov, dit kæledyr har.

Moderne smådyrspraksis i Odder

Hvor omsorg og ekspertise mødes

Om Odder Dyreklinik

Odder Dyreklinik er en veludstyret smådyrspraksis med 4 faste dyrlæger tilknyttet med speciale i smådyr. Klinikken er centralt placeret i Odder med gode muligheder for parkering. Der er en velassorteret petshop samt salg af kvalitetsfoder på klinikken. Visionen på Odder Dyreklinik er at tilbyde den mest helhedsorienterede, omsorgsfulde og trygge behandling samt vejledning for alle vores kunder. Vi leverer trygge og kundetilpassede behandlinger for alle typer af kæledyr, med mulighed for at assistere vores kunder 24-timer i døgnet, syv dage om ugen og 365 dage om året. Vi samarbejder med de bedste på markedet, så alle kæledyrs behov altid kan dækkes. Samtidig indgår vi partnerskaber med leverandører, der vil kunne understøtte kundernes og Odder Dyrekliniks fremtidige udvikling. 

Forpligtelse og personlig pleje hos Odder Dyreklinik

Odder Dyreklinik lægger vægt på dialog, tryghed, omsorg og faglighed for derved at skabe det bedste grundlag for en behandling af dit kæledyr. Alle dyrlægerne og veterinærsygeplejerskerne på Odder Dyreklinik er fagligt opdateret, efteruddannet og kompetente. Hos Odder Dyreklinik er vi altid parate til at hjælpe dig og dit kæledyr. Vi bestræber os på at give klienter og dyr den bedste, mest trygge og “personlige” behandling. Vi hjælper hinanden i huset, men ønsker du en bestemt dyrlæge, forsøger vi meget gerne at indpasse det. Vores familiedyr er altid overladt til menneskers omsorg, både hvad angår pleje, sundhed og sygdom. Det forpligter både dig som dyreejer og os som veterinærsygeplejersker og dyrlæger. Vi er med i et kompetent netværk, hvor vi altid kan trække på hinandens ekspertise. På den måde får dit dyr altid den bedste behandling. Ring og hør nærmere.

Odder Dyrekliniks historie

I 1970’erne havde ”Odder Dyreklinik” til huse i byen Ørting syd for Odder. På det tidspunkt havde vores dyrlægepraksis alle type dyr i behandling, dog hovedsagligt produktionsdyr som kvæg og grise. I 1985 flyttede denne praksis til Odder By på Banegårdsgade 24, hvor der blev bygget en helt ny Dyreklinik. Det nybyggede klinik giver muligheder for at behandle kæledyr på klinikken, men samtidig er der stadig stor udkørsel til landmænd i området. I begyndelse af 1990’erne sker der så småt en specialisering af dyrlæger, så nogle varetager primært svinefaglige problemer, andre kvæg-heste problemer og nogle dyrlæger specialiserer sig i behandlinger af kæledyr.

Modernisering og specialisering

I 1997 sker der en tilbygning/renovering af dyrlægeklinikken. Huset påføres en første sal, hvor der er mødelokale/foredragslokaler, køkken, personale omklædning, kontor m.m. Stueplan renoveres, så konsultationsrum, røntgen lokaler, operationsrum optimeres. Ligeledes gøres plads til fodersortiment, kæledyrsartikler m.m. I 2013 sker en lille tilbygning, således indlagte dyr får optimale betingelser, samt katte og hunde får hver deres afdeling. I april 2016 bliver klinikken en ren hobbydyrsklinik, da dyrlæger, der varetager produktionsdyr tilslutter sig andre dyrlæger med samme speciale. I 2019 bliver klinikken renoveret med lyse indbydende lokaler – Det hele med et hjemmeligt touch.
Om Odder Dyreklinik - Konsultationsrummet viser, hvor patienter modtager hundemassage, fysioterapi hunde, personlig pleje, udstyret med det nyeste inden for medicinsk udstyr, skaber en tryg atmosfære for kæledyr og deres ejere.
Om Odder Dyreklinik - Petshoppen fremviser et udvalg af kvalitetsfoder og plejeprodukter designet til at forbedre kæledyrs sundhed og velvære, som en integreret del af vores service.

Odder Dyreklinik er en del af VetFamily

VetFamily har samlet et stærkt fællesskab af dyrlæger og veterinærsygeplejersker, som sikrer at du altid får den bedst mulige behandling til dit kæledyr. På denne måde kan Odder Dyrekliniks personale altid få kompetent assistance, hvis dit kæledyr har en sjælden sygdom. Eftersom Odder Dyreklinik er en del af VetFamily, kan vi tilbyde dig følgende:
 • Service og vejledning på højt fagligt niveau
 • Behandlingstilbud gennem VetTrivsel
 • Indkaldelser til regelmæssige undersøgelser
 • VetPro, VetFamily’s
  • Produktsortiment
  • Kvalitetsfoder
  • Plejemidler
  • Tilskuds-produkter til hunde og katte.
 • Gode kampagnetilbud og produkter fra vores samarbejdspartnere

Din lokale VetFamily klinik: Om omsorg og ekspertise hos Odder Dyreklinik

Du kan være sikker på at dit kæledyr får den absolut bedste behandling på din lokale VetFamily klinik. Den enkelte dyrlæge i VetFamily vil have direkte adgang til en lang række kollegers ekspertiser. Hvis din hund eller kat pludselig får hjerteproblemer, gigt eller cancer, kan din VetFamily-dyrlæge kontakte den kollega i net-værket, som har mest erfaring i netop disse sygdomme og dermed få en ekspertvurdering. Hermed sparer man vigtig tid, som kommer dyret til gode. Det er faktisk ligesom på hospitaler. Her har man også adgang til at indkalde diverse eksperter, når en patient med et specielt symptom eller sygdom bliver indlagt til behandling. VetFamily har lavet deres egen unikke serie af butiksvarer, som er udarbejdet af særdeles høj kvalitet. Det er en private label serie, med fokus på foder samt pleje- og tilskudsfoder.
 • VetPro er et optimalt sammensat fuldfoder, som sikrer katte og hunde af alle racer de nødvendige næringsstoffer.
 • VetPro er udviklet af VetFamily dyrlægerne i samarbejde med professor i ernæring, Anton Beynen.
 • VetPro har et særligt højt indhold af omega-3 og omega-6 fedtsyrer.
 • VetPro indeholder ingen kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler og er garanteret GMO frit.
 • VetPro produkterne forhandles af alle VetFamily klinikkerne i Danmark.
 • VetPro pleje- og tilskudsfoderserien består af en lang række, nøje udvalgte produkter til hunde og katte.
På hjerte for dyrs sundhed

Vores løfte: Omsorg og kvalitet for hvert kæledyr

Ikon af en patient mappe bruges til at repræsentere kliniske optegnelser og patientinformation på hjemmesiden.

Mission

At yde kærlig og omhyggelig behandling for hvert kæledyr, idet vi hver dag stræber efter at gøre en positiv forskel i deres liv.

Ikon af en hundepote, repræsenterer kærlighed til hunde og deres tilstedeværelse i vores liv.

Vision

Vores vision er at være et varmt og indbydende sted, hvor alle kæledyr kan modtage kvalitetspleje, og hvor deres ejere føler sig trygge og informerede.

Odder Dyrekliniks reception med veterinærsygeplejersker i skranken.
bg_img_2.png
Enkelt, hurtigt, bekymringsfrit.

Book din næste aftale online hos Odder Dyreklinik

Nem og hurtig booking lige ved hånden. Reservér din tid hos Odder Dyreklinik online og sikr dig, at dit kæledyr får den pleje og ekspertise, det fortjener, når det passer dig. Vores brugervenlige online system gør det nemt at planlægge og administrere dine aftaler.
Prioriter dit kæledyrs velvære med V.I.Pet.

V.I.Pet Sundhedsplan: Fordi dit kæledyr fortjener det bedste

V.I.Pet sundhedsplanen er designet til at give dit kæledyr en helhedsorienteret og forebyggende sundhedspleje. Med denne plan får dit kæledyr regelmæssige sundhedstjek, vaccinationsopdateringer og eksklusive rabatordninger, som kun er tilgængelige for medlemmer.