Hvalpeaften

Hvalpeaften

Hvalpeaften 18.30-21.00

En familieaften med den nye hvalp i centrum. Hvalpe mellem 3 og 4 mdr. får lov at lege frit. Veterinærsygeplejerske med speciale i adfærd, Vibeke Steinmüller, vurderer deres adfærd og signaler, imens der bliver givet råd om motivering og oplæring af hvalpen. Børn fra 6-7 års alderen kan have udbytte af at deltage. Senere er der i klinikkens mødelokale en kop kaffe og teoretisk gennemgang af bl.a. racekundskab og dæmpende signaler. Spørgsmål er velkomne! Mødet starter 18.30 og slutter ca. 21:00. For hvalpe som har tilknytning til Odder Dyreklinik er arrangementet gratis. For andre interesserede er prisen 75 kr. / hvalp. Der gøres opmærksom på at der max. er plads til 10-13 hvalpe pr. aften

Ved blandingshvalpe anføres de racer hunden er en blanding af :-)
Ja, det ville være en rigtig god ide :-)
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®