Kirsten Dau

Kirsten Dau

Dyrlæge og Vet. Kiropraktor

Odder Dyreklinik har pr. 1.3.2013 indgået samarbejde med dyrlæge Kirsten Dau Nielsen, der er IVCA-certificeret i veterinær kiropraktik. Kirsten skal indgå i vores rehabillitering og fysioterapi afdeling i tæt samarbejde med Odder Dyrekliniks dyrlæger og veterinærsygeplejerske Lise Sørensen.

Veterinær kiropraktik har gennem det seneste år vundet stort indpas i dyrlægeverdenen og er et nyttigt redskab i bestræbelserne på at sammensætte en effektiv behandling for hunde og katte.

Lidt om Kirsten Dau Nielsen:
Fritid: Jeg bor lidt uden for Odder sammen med min kæreste og vores to hunde, en Labrador Retriever og en Tysk Jagtterrier. Udover at jeg netop har indledt et kursusforløb i "Advanced Chiropractic" i Tyskland, bruges fritiden på ultraløb, hundetræning, heste, friluftsliv og buejagt.

Formålet med en kiropraktisk undersøgelse og behandling er at lokalisere neurologiske dysfunktioner i hvirvelsøjlen og genskabe fuld bevægelighed i alle led. En komplet kiropraktisk undersøgelse og behandling inkluderer derfor også leddene i benene, ribben, hale og kæbeleddet.

Kiropraktik er en meget specifik og mild behandling, der korrigerer subluksationer (nedsat bevægelighed) i hvirvelsøjlen og de øvrige led for at påvirke nervesystemet positivt. Behandlingen er effektiv til opretholdelse af sundheden hos dit dyr, og kan bruges til såvel akutte som kroniske problemer. Kiropraktik behandler årsager fremfor symptomer på problemer i hvirvelsøjlen, det genopretter bevægeligheden i leddene, og medvirker til at gøre dit dyr sundt og raskt, og i stand til at præstere optimalt.

Nyhedsbrev Odder Dyreklinik Et informativt nyhedsbrev om sundhed og trivsel hos dit kæledyr