Jacob Larsen

Dyrlæge

Arbejdet i blandet praksis med hovedvægt på smådyr siden 2002. Har siden 2007 udelukkende beskæftiget sig med sygdomme hos hunde, katte og andre smådyr. Har en særlig interesse i ultralydsskanning og har færdigjort en europæisk efteruddannelse (ESAVS) indenfor kardiologi med særlig vægt på hjerteskanning hos hund og kat (2014-2017). ESAVS er en specialist efteruddannelse af dyrlæger og finder sted primært i Luxembourg og Italien. Jacob har yderligere deltaget i hjertekurser  i England og Tyskland og modtager nu henvisninger fra andre dyreklinikker af hjertepatienter.

Underviser dyrlæger i Danmark og Norden i brug af ultralyd

Yderligere fagområder er kirurgi og medicinske sygdomme hos hund og kat.

 Bor på et lille landbrug ved Skanderborg sammen med sin kone og sine tre børn. Her går tiden med opdræt af Danske Varmblodsheste og islandske heste krydret med hønsehold, kaniner, hunde og katte.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat