Efteruddannelse på Odder Dyreklinik

Uddannelse af vores personale

Efteruddannelse af dyrlæger og veterinærsygeplejesker er noget der prioriteres højt på Odder Dyreklinik.

I de forgange år har personalet været på mange kurser for at dygtiggøre sig

Dyrlæger:

Jacob Larsen: Jacob har i de sidste 5 år været igang med en længerevarende specialisering indenfor hjertesygdomme hos hunde og katte. Undervisningen har foregået i Luxembourg,England, Tyskland og Italien og er en del af en Europæisk specialist uddannelse (ESAVS). Formålet med uddannelsen er at kunne diagnosticere og behandle hjertesygdomme på den bedste tænkelige måde. Diagnosen stilles ofte ved hjælp af røntgen og især ultralydskanning.

Jacob har også været på andre kurser, blandt andet i brug af klinikkens Facebookside og Verdenskongres i Bellacenteret (WSAVA).

 

Jan Birch: Jan har i de forgange år været på tandkursus i kattens tænder i Sverige. Kurset blev afholdt af Accesia, der er en virksomhed der udelukkende beskæftiger sig med tandbehandling.Jan har også deltaget i Verdenskongressen i Bella centeret (WSAVA)

Jan holder sig løbende opdateret med den nyeste viden indenfor høretest (BAER test)

Jan er fagdyrlæge i hund og kat

Lene Mouritsen: Lene har i de forgange år færdiggjort sin ESAVS efteruddannelse inden for dermatologi (læren om hudens sygdomme) i Wien. Hudsygdomme og allergi er noget Lene interesserer sig meget for og holder sig løbende opdateret. Hun er medlem af ESVD og DVEN der begge er foreninger med interesse for dermatologi. 

Lene er fagdyrlæge i hund og kat

Veterinærsygeplejersker

Sarah Momme påbegynder en efteruddannelse indenfor tandpleje/tandbehandling i februar 2018 og vil derefter kunne kalde sig fagveterinærsygeplejeske i tandbehandling.Uddannelsen er fordelt over 5 kurser på et år og afsluttes med en eksamen.

Lise Sørensen har færdiggjort sin internationale uddannelse indenfor fysioterapi og rehabillitering af hunde og katte. Lise er desuden certificeret hundemassør.

Vibeke Steinmüller er fagveterinærsygeplejeske i adfærd hos hund og kat. Vibeke holder sig løbende opdateret indenfor området og afholder selvstændige konsultationer i adfærdsbehandling af hunde og katte. Vibeke har også dygtiggjort sig indenfor fodring af hund og kat.

 

 

Event kalender
Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®