Odder Dyreklinik har stor ekspertise inden for diagnosticering og behandling af katte. Dyrlæge Jan Birch er ved at gennemføre en 3 årig efteruddannelse indenfor kattesygdomme. Efteruddannelsen finder sted flere steder i Europa.

Vi foretager alle gængse operationer på katte samt udfører høretest. Vi har mulighed for blodprøvning, røntgen, ultralydsskanning/hjerteskanning mv.

Odder Kattehjem
Vi er tilsynsførende dyrlæge hos Odder Kattehjem og neutraliserer, vaccinerer og undersøger alle katte fra Odder Kattehjem. Odder Kattehjem er et katteinternat under Dyrenes Beskyttelse. Odder Dyreklinik tilser kattehjemmet 1 gang ugentligt. Liste over katte på Odder Kattehjem klik her.

Vi er brevkasseredaktør hos Kattepote.dk

Klik ude til venstre for at læse mere.

Hvis du savner information af forskellig art, så prøv at sende os en mail - og vi vil gøre vores bedste for at give dig et svar. Skriv til info@odderdyreklinik.dk

Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat