Odder Dyreklinik har stor ekspertise inden for diagnosticering og behandling af katte. Dyrlæge Jan Birch er ved at gennemføre en 3 årig efteruddannelse indenfor kattesygdomme. Efteruddannelsen finder sted flere steder i Europa.

Vi foretager alle gængse operationer på katte samt udfører høretest. Vi har mulighed for blodprøvning, røntgen, ultralydsskanning/hjerteskanning mv.

Odder Kattehjem
Vi er tilsynsførende dyrlæge hos Odder Kattehjem og neutraliserer, vaccinerer og undersøger alle katte fra Odder Kattehjem. Odder Kattehjem er et katteinternat under Dyrenes Beskyttelse. Odder Dyreklinik tilser kattehjemmet 1 gang ugentligt. Liste over katte på Odder Kattehjem klik her.

Vi er brevkasseredaktør hos Kattepote.dk

Klik ude til venstre for at læse mere.

Hvis du savner information af forskellig art, så prøv at sende os en mail - og vi vil gøre vores bedste for at give dig et svar. Skriv til info@odderdyreklinik.dk

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®