Inden du skal til dyrlægen

Forbered dit besøg hos dyrlægen

Et besøg hos dyrlægen er en unik mulighed for at få dit kæledyr gennemgået fra A-Z. Vi har lavet nedenstående skema, som en tjekliste til dig.

Udfyld skemaet inden du ankommer til dyrlægen og vi kan gennemgå det sammen i konsultationen.

 Download skemaet her 

 VACCINECHECK

Ønsker du ikke at få din hund vaccineret efter vores anbefalinger tilbyder Odder Dyreklinik at undersøge din hunds vaccinestatus ved hjælp af en simpel blodprøve. I blodprøven undersøges der for vaccinens virkning og er denne tilstrækkelig behøver din hund ikke at blive revaccineret i denne omgang. Det er muligt at teste for sygdommene hundesyge, parvovirus og leverbetændelse. Det er desværre ikke muligt at teste for Leptospirose eller kennelhoste (parainfluenza). Ring til klinikken for nærmere info vedrørende vores Vaccicheck program Det er også muligt at teste katte, men her findes der kun test for kattesyge og desværre ikke andre sygdomme.

Transport tips til din kat

Vi har samlet nogle gode råd vedrørende transport af din kat til og fra dyrlægen

Download listen her

Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat