Allergi er en overreaktion på nogle stoffer som findes i omgivelserne.
Kløe, misfarvning, irriteret og rød hud samt i fremskredne tilfælde hudbetændelse kan alle være tegn på en underliggende allergi.

Kløe i ansigt, poter, ører, lyske og kan være tegn på allergi hos dit kæledyr

Hunde og katte kan være allergiske overfor mange ting. Oftest er der tale om inhalationsallergener, såsom husstøvmider eller græspollen. Dyr kan også være allergiske overfor visse former for fødevarer. I sjældne tilfælde har hunden kontaktallergi, f.eks. overfor sit halsbånd eller madskål.
Lopper kan også give anledning til allergi.

Diagnosen er ikke let at stille og ofte går man systematisk frem med parasitbehandling, foderskift, shampoovask, vævsprøver, blodprøver og lign. Der kan godt gå lidt tid før man finder årsagen.

Allergi er en alvorlig lidelse der bør undersøges grundigt for derved at opnå det bedste behandlingsresultat.

Hvis du tror din hund har allergi bør den undersøges af en dyrlæge.

Dit dyr i trygge hænder

En tryg sundhedsplan til din bedste ven

VetPlan er en sundhedsplan for dit dyr. Det er en abonnementsordning, så du kan abonnere på forebyggende pleje og sundhed. I en VetPlan får dit dyr adgang til ydelser som fx sundhedsundersøgelser, tandtjek, vaccination og store rabatter på foder. 

En løbende kontrol betyder, at eventuelle sygdomme og tandproblemer bliver opdaget i god tid. Det er til stor gavn for dit dyrs sundhed og kan i sidste ende spare dig for mange uforudsete udgifter.

▶▶▶ Kontakt os om en VetPlan®